Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ" ΤΟ 7...;;; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ...!!!
Κάθε αριθμός και ο συμβολισμός του ή ακόμα και η κρυφή ερμηνεία του που έρχεται από τα αρχαία χρόνια και απαντάται ακόμα και σήμερα. Εν προκειμένω: ο αριθμός επτά είναι συνυφασμένος με τις τελευταίες αεροπορικές τραγωδίες. Και δυστυχώς συνδέεται και με τη σημερινή εξαφάνιση πτήσης της Air Algerie για την οποία δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί το τι ακριβώς συνέβη.

Το Boeing της Malaysia Airlines που χάθηκε πριν κάποιους μήνες στον Ινδικό Ωκεανό εκτελούσε την πτήση Κουάλα Λουμπούρ Πεκίνο με 227 επιβαίνοντες. Αριθμός πτήσης ΜΗ 370.

Οσον αφορά την τραγωδία με το άλλο boeing της Μalaysia η πτήση είχε την ονομασία ΜΗ 17, συνέβη στις 17 Ιουλίου, το αεροπλάνο ήταν ένα Boeing 777 που έχει πίσω του 17 χρόνια πτήσεων.

Το 7 συνδέεται, όμως, και με το σημερινό αεροπορικό θρίλερ με το αεροσκάφος της Air Algerie αφού η πτήση είχε τον κωδικό AH 5017.


iefimerida

Το διαβάσαμε από το: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ" ΤΟ 7...;;; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ...!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/7_24.html#ixzz3WoYKcpoH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου