Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

O αστεροειδής της Αποκάλυψης!
Σε περίπτωση σύγκρουσης με την Γη θα μπορούσε να απελευθερώσει ενέργεια ίση με 3 δισεκατομμύρια ατομικές βόμβες!

Θα μπορούσε να είναι η ώρα να αρχίζουμε να ετοιμάζουμε τα αποθέματα μας σε προμήθειες έκτακτης ανάγκης και να κατασκευάζουμε ένα καταφύγιο μέσα ή δίπλα στο σπίτι μας, αν το καταστροφικό σενάριο βγει αληθινό.

Κινέζοι αστρονόμοι λένε ότι ένας τεράστιος μετεωρίτης θα περάσει κοντά από τη Γη.

Σύμφωνα με το aol.com, επιστήμονες του Εργαστηρίου Purple Mountain της Κίνας ανακάλυψαν τον τεράστιο αστεροειδή, χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο της Ασίας, προσδιορίζοντας ότι ο μετεωρίτης θα περνούσε από τον πλανήτη μας σε μια απόσταση 18,8 φορές την απόσταση μεταξύ Γης και Σελήνης, – γνωστός, θεωρώντας ότι είναι ένα κοντινό πέρασμα που δεν μπορεί να αγνοηθεί.Ο αστεροειδής, που ονομάζεται 2009ES, είναι ένας από τους 1.600 αστεροειδείς γνωστούς ως «ήσσονος σημασίας αντικείμενα» που κατευθύνονται προς τη Γη, σύμφωνα με την Κινεζική Ακαδημία Επιστημών.
Αλλά οι επιστήμονες παρακολουθούν από κοντά τον 2009ES, για τον απλό λόγο, αν υπάρξει μια μικρή αλλαγή στο ίχνος πτήσης του που θα τον έβαζε σε πορεία σύγκρουσης με τον πλανήτη μας, θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για το ανθρώπινο γένος, λόγω της μεγάλης μάζα του.

Πιο απλά ο μετεωρίτης, σύμφωνα με το asteroid survey network information έχει διάμετρο 150 μέτρα και σε περίπτωση σύγκρουσης με την Γη θα απελευθερώσει ενέργεια ίση με 3 δισεκατομμύρια ατομικές βόμβες!

Οπότε μην αγχώνεστε, κοιμηθείτε ήσυχοι απόψε γνωρίζοντας ότι αν έρχεται για μας ή όχι, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που μπορείτε να κάνετε.

crashonline
apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου