Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Υπουργός του Ιράκ, ισχυρίζεται ότι οι Σουμέριοι ταξίδεψαν στο διάστημα

Ιρακινός υπουργός υποστήριξε ότι το πρώτο αεροδρόμιο κατασκευάστηκε πριν από 7.000 χρόνια και ότι ο αρχαίος πολιτισμός των Σουμερίων είχε την τεχνολογία για να ταξιδέψει στο διάστημα πριν από χιλιάδες χρόνια. Ο υπουργός στηρίζεται στα κείμενα και το έργο του Ρώσου ερευνητή Samuel Kramer και την εκτεταμένη εργασία του σχετικά με τον αρχαίο πολιτισμό των Σουμερίων.

Σύμφωνα με την αποδεκτή ιστορία, ο πρώτος άνθρωπος στο διάστημα ήταν ο Ρώσος κοσμοναύτης Γιούρι Γκαγκάριν, ο οποίος αμφισβήτησε το αδύνατο και έκανε μια πτήση 108 λεπτά σε τροχιά της Γης το 1961.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ιρακινό υπουργό αυτό είναι λάθος, καθώς όπως ο ίδιος ισχυρίζεται πριν από χιλιάδες χρόνια, Οι Σουμέριοι έχτισαν ε τα πρώτα ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ στη Γη,και έκαναν διαστημικές πτήσεις και ακόμη και διαπλανητικά ταξίδια. Όλα αυτά, πάνω από 7.000 χρόνια πριν.

Όλα αυτά τα είπε ο υπουργός Μεταφορών του Ιράκ μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Ντι Καρ, νότια του Ιράκ, Kazemi Finjan προσθέτοντας ότι οι αρχαίοι Σουμέριοι όχι μόνο είχαν προηγμένη τεχνολογία, που αναπτύχθηκε με διαστημικές πτήσεις αλλά ταξίδεψαν και σον Πλούτωνα, περίπου το 5.000 π.Χ..

Είναι ενδιαφέρον, να τονισθεί ότι το Ντι Καρ , μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αρχαιολογική περιοχή στο σύγχρονο Ιράκ, όπου η αρχαίοι Σουμέριοι έχτισαν τις πόλεις Εριντού και Ουρ , και εκεί είναι το το οικοδόμημα του ναού Ziggurat στο Ουρ , που ανασκάφηκε στη δεκαετία του 1930 και έκτοτε έχει εν μέρει αποκατασταθεί.


Ο ιρακινός πολιτικός είπε ότι ο αρχαίος πολιτισμός ήταν αυτίς που έχτισε το πρώτο αεροδρόμιο στον κόσμο, προσθέτοντας ότι το εν λόγω αεροδρόμιο υπηρέτησε ως κέντρο για την εξερεύνηση του διαστήματος.

Είναι ενδιαφέρον, ότι ο Finjan υποστηρίζει ισχυρισμούς του, ζητώντας από τους σκεπτικιστές να μελετήσουν τα έργα των εμπειρογνωμόνων για τους Σουμέριους και κυρίως την έρευνα του Ρώσου Samuel Kramer.

Ο Samuel Kramer ήταν ο κορυφαίος ερευνητής των αρχαίων Σουμέριοι που γεννήθηκε στη Ρωσική Αυτοκρατορία και αναγκάστηκε να κινηθεί προς τις Ηνωμένες Πολιτείες για να σπουδάσει στη Φιλαδέλφεια. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Kramer δημοσίευσε πολυάριθμα έργα στην αρχαία γλώσσα των Σουμερίων, αναλύοντας τη μυθολογία και εκτεταμένη ιστορία αυτών των αρχαίων ανθρώπων και τις ιδέες τους και τις γνώσεις για το ηλιακό μας σύστημα.

«Το πρώτο αεροδρόμιο που ιδρύθηκε στον πλανήτη Γη ήταν σε αυτόν τον τόπο», είπε ο κ Finjan, σύμφωνα με την ιστοσελίδα: Middle East Monitor .

Οι δηλώσεις Finjan Καζέμ του προβλημάτισαν τους δημοσιογράφους και χρησιμεύουν ως «καύσιμο» για τους θεωρητικούς των αρχαίων αστροναυτών, που πιστεύουν ότι εξωγήινα όντα έχουν επισκεφθεί τη Γη στο παρελθόν, μεταμφιεσμένοι ως θεοί, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους Anunnaki- και ότι αυτά τα όντα έχουν την ευθύνη, σε διάφορους βαθμούς , για την προέλευση και την ανάπτυξη των ανθρώπινων πολιτισμών σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης και της αστρονομίας.

kavalarissa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου