Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Η ΤΑΙΝΙΑ PREDATOR ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!(video)
ένας ερευνητής λέει την καταπληκτική ιστορία μιας ομάδας στρατιωτών που βρήκαν ένα μεγάλο μυστικό σε μια σπηλιά του Αμαζονίου. σε κρυφή αποστολή,

Ανέκαθεν λέγαμε ότι Horrywood είναι πραγματικότητα, και παίρνουν μηνύματα σε αυτούς που τα πιάνουν!,

την συμπλοκή τον στρατιωτών με πλάσματα απο άλλο άλλο κόσμο, που ειναι εδώ στην γη,

Το γεγονός ότι η ιστορία είναι πολύ παρόμοια με το Predator από τον John McTiernan, με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger το 1987, ο Schwarzenegger είναι σε μια σπηλιά μεεξωγήινη φυλή στην Κεντρική Αμερική. Η ομοιότητα με την ιστορία είναι πραγματικά ενοχλητική.φώτο απο αρχεία της ΝΑΣΑ βλέπε τι γράφει! ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG(όταν αλλάζουν την ιστορία σε μύθο!) ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ,ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ…στο παρακάτω βίντεο λέει και αλλα πολλά πράγματα που η μάζα όχι άπλα δεν ξέρει αλλα ίσως δεν θα πρεπε να ξέρει διότι δεν θα είχε έλεγχο η ελίτ, καλά ειναι βολεμένοι στο εκάστοτε κράτος που τους φροντίζει τάχα , ένα θεό που θα τους σώσει αφου πεθάνουν! και οι επιστήμονες γιατροί δουλεύουν για την σωτηρία του ανθρωπίνου γένους !
βλέπε εμβόλια με καρκίνο! όταν όλη η ελίτ μιλάει για μείωση πληθυσμού! και φαντάσου οτι πίσω απο την ελίτ δεν ειναι καν άνθρωποι απο αυτό τον πλανήτη!

δύστυχος το βίντεο ειναι στα ισπανικά βλέπεις σε άλλες χώρες δεν κάνουν μόνο πλύση εγκέφαλου αυτό το προνόμιο υπάρχει μόνο στην Ελλάδα! καμιά μεγαλη σελίδα Δημοσιογράφων δεν κάνει αναφορές σε αυτά που λένε εκτός Ελλάδας (πληρώνονται μόνο να βγάζουν ψεύτικες ειδήσεις κατά ! και αναπαράγουν τους μεγαλους διαμορφωτές κοινής γνώμης! τύπου BBC DAILY MAIL CNN.κτλ. κάνεις νοήμον άνθρωπος δεν θα επέλεγε να ενημερώνεται απο αυτά τα κέντρα πλύσης εγκεφάλου. για την tv ούτε λόγος τα τελευταία χρονιά έχει μόνο στόχο την πλύση εγκεφάλου, το γεγονός οτι ανήκουν σε μεγάλο εργολάβους και στο σύστημα δεν λέει τίποτα μάλλον σε αρκετούς! ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΥΑΛΟΥ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣβίντεο με τίτλο τρόμος απο ρεπτιλιαν (είδος εξωγήινου ) στον Αμαζόνιο. live συνομιλία (προφανώς σε εκπομπή )

Αρχη στα 9,30 λεπτα
https://ellasellas.wordpress.com/2016/06/21/%ce%b7-%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%b1-predator-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b7%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bb/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου